MÄRKÄTILAREMONTIT

Pyydä tarjous ›

Kylpyhuoneremontti


Teemme erilaisia märkätilaremontteja vuosien kokemuksella. Pyydä tarjous!

Kylpyhuoneelta vaaditaan tänä päivänä paljon. Monet kaipaavat kotiin spa tunnelmaa, joka onnistutaan loihtimaan pieneenkin tilaan.

Teemme asiakkaiden toivomia kylpyhuoneremontteja Uudellamaalla. Saneeraamme, remontoimme ja uudistamme kylpyhuoneet juuri sellaiseksi kuin sinä toivot. Autamme sinua suunnittelun lisäksi kalustehankinnoissa ja muiden tarvikkeiden hankinnassa. Suunnittelun jälkeen

  • teemme vesieristykset huolellisesti
  • teemme pohjatyöt ja laatoitukset
  • asennamme kylpyhuoneen kalusteet

Toteutamme sinun visiosi unelmien kylpyhuoneesta avaimet käteen -periaatteella. Yrityksemme työntekijöillä on tarvittavat luvat ja sertifikaatit, joten vedeneristystyöt tulevat varmasti tehtyä vaatimusten mukaisesti.

Ota yhteyttä ›

Saunaremontti


Sauna on suomalaisille rauhan tyyssija. Onnistunut saunaremontti vaatii huolellisen suunnitelman ja ammattitaitoiset remonttimiehet. Meillä on vuosien kokemus saunaremonteista, joten saat saunaremontiltasi juuri sitä, mitä toivoit.

Hankimme sinulle kaikki materiaalit ja tarvikkeet laatoista lauteisiin. Saunaremontti tehdään meidän kautta asiakkaille aina avaimet käteen -palveluna.

Saunaremontilla voidaan kunnioittaa perinteistä saunaa, tai rakentaa kokonaan uusi moderni sauna. Miellyttääkö sinua tumma vai vaalea värimaailma? Soita meille ja pyydä meidät tutustumaan kohteeseen. Saat meiltä rehdin tarjouksen saunaremontista.

Ota yhteyttä ›
Facebook Yhteystiedot 044 2609 395